Herinneringscirkel – Altijd bij me

De herinneringscirkel ‘Altijd bij me’ is gemaakt in wit gelakt metaal. Je kan de cirkel ophangen in je interieur of buiten in je tuin of op je terras. De herinneringscirkel is een focus om een geliefde, kind, ouder of vriend die er niet meer is, dichtbij te houden en te herinneren.

Het idee van de herinneringscirkel komt van rouwtherapeut Manu Keirse. Het idee werd met zijn goedkeuren uitgewerkt voor Atelier Wolk. Het is belangrijk dat we blijven herinneren. Op bepaalde momenten zoals bijvoorbeeld feestdagen, wordt rouw vaak extra moeilijk. We willen onze dierbaren dicht bij ons, ook wie er niet meer is.  Je kan de cirkel ophangen waar je wil. Op een plekje waar alleen jij hem ziet of net op een plaats waar iedereen de cirkel kan zien.

Bovenaan de herinneringscirkel is een gaatje voorzien waardoor je de cirkel met een nylon draad makkelijk kunt ophangen. Buiten hang je de cirkel aan een tak. Binnen kan je de cirkel ophangen in een raamkozijn, aan het plafond of in een rouwhoek. Voor binnen is een zelfklevend houdertje meegeleverd waaraan je de nylon draad makkelijk kan bevestigen.

De letters zijn door Maud Bekaert met de hand ontworpen en daarna gelaserd in het metaal.

Afmetingen
Diameter 13,5 cm (1mm dik)

35,00 incl BTW (28,93 excl btw)

Beschikbaarheid: 3 op voorraad

Scroll naar boven