Over Rouwatelier

over Rouwatelier

Bij Rouwatelier helpen we u op een warme en persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare, onafhankelijk van de keuze van begrafenisondernemer.

Angélique en haar team proberen daartoe bij te dragen, met rouwbrieven en -prentjes die de persoonlijkheid van de overledene typeren.

Met meer dan 10 jaar ervaring als drukkerij van rouwprentjes, besloot zij eind 2019 op vraag van haar klanten in de uitvaartsector het assortiment te verruimen met rouwbrieven.

Sindsdien kunnen begrafenisondernemingen de voorgedrukte ontwerpen zelf personaliseren met de gegevens van de overledene. Om hen en de families de keuze te kunnen geven, ontwikkelden zij een brievenbox. Deze box bevat eigentijdse en frisse ontwerpen van rouwbrieven, die families ook kunnen inspireren bij het samenstellen van de aankondiging.

Maar ook uitvaartbegeleiders die deze taak liever volledig uit handen geven, om zich ten volle te kunnen concentreren op de organisatie van het afscheid en het begeleiden van de familie, worden ontzorgd bij de opmaak en het drukwerk van de rouwbrieven en gedachtenissen.

Ook wie zijn medeleven wenst te betuigen op een persoonlijke en creatieve manier, kan bij Rouwatelier terecht. De troostgeschenken, koesterattenties en deelnemingskaartjes zijn met de grootste zorg geselecteerd, worden mooi verpakt, en kunnen in naam van de schenker verzonden worden naar de nabestaanden, of meegenomen worden uit de winkel.

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek.

Scroll naar boven