Gedenkplaat – zolang we niet vergeten gaat niets verloren

Deze tekst in cortenstaal is van auteur en dichter Peter Verhelst. De dichter legt in deze tekst over afscheid de nadruk op herinneringen. Het zijn de herinneringen waarmee we over de dood heen iemand dichtbij ons houden.

De letters zijn gelaserd uit inox of cortenstaal. De inox creatie werd gepoederlakt waardoor deze uitermate weerbestendig is en perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken.
Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’. Tijdens het roestproces kunnen er vlekken ontstaan op de ondergrond. Daarom worden alle cortenstaal stukken alvast enkele maanden ‘voorgeroest’. Indien je de tekstplaat op een gevoelige ondergrond zoals witsteen wenst te plaatsen kan deze behandeld worden met een vernis. Gelieve dit door te geven bij je bestelling, dan wordt een geverniste plaat verzonden.

Deze gedenkplaat is beschikbaar in verschillende kleuren:
– Antraciet
– Cortenstaal
– Wit

Afmetingen
200 x 294 mm (sokkel 200 x 100 mm)

125,00150,00

Scroll naar boven