Gedenkplaat – ik mis je

De woorden op deze tekstplaat hebben weinig uitleg nodig. Slechts drie woorden om een diepe emotie uit te drukken. Het zijn woorden van afscheid en gemis. Soms volstaat het om gewoon die gevoelens onder woorden te brengen. Ze uit te spreken voor wie er niet meer is. Voor wie gemist wordt. Het ontwerp van de letters is zacht en lief. De kalligrafie probeert als het ware de pijn te verzachten.

De letters zijn gelaserd uit inox of cortenstaal. De inox creatie werd gepoederlakt waardoor deze uitermate weerbestendig is en perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken.
Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’. Tijdens het roestproces kunnen er vlekken ontstaan op de ondergrond. Daarom worden alle cortenstaal stukken alvast enkele maanden ‘voorgeroest’. Indien je de tekstplaat op een gevoelige ondergrond zoals witsteen wenst te plaatsen kan deze behandeld worden met een vernis. Gelieve dit door te geven bij je bestelling, dan wordt een geverniste plaat verzonden.

Deze gedenkplaat is beschikbaar in verschillende kleuren:
– Antraciet
– Cortenstaal
– Taupe

Afmetingen
141 x 292 mm (sokkel 100 x 141 mm)

100,00110,00

Scroll naar boven