Gedenkplaat – ik denk aan je

Deze gedenkplaat zegt op de meest eenvoudige manier hoe je iemand die er niet meer is, dichtbij kan houden. In onze gedachten leef je verder. ‘Ik denk aan je’. Bij het heengaan van een geliefde, een moeder, een vader, een kind, een vriend of vriendin wil je laten weten dat je nog aan die persoon denkt. Dat die in gedachten altijd bij je zal blijven.

De letters zijn gelaserd uit inox of cortenstaal. De inox creatie werd gepoederlakt waardoor deze uitermate weerbestendig is en perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken.
Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’. Tijdens het roestproces kunnen er vlekken ontstaan op de ondergrond. Daarom worden alle cortenstaal stukken alvast enkele maanden ‘voorgeroest’. Indien je de tekstplaat op een gevoelige ondergrond zoals witsteen wenst te plaatsen kan deze behandeld worden met een vernis. Gelieve dit door te geven bij je bestelling, dan wordt een geverniste plaat verzonden.

Deze gedenkplaat is beschikbaar in verschillende kleuren:
– Antraciet
– Cortenstaal
– Taupe
– Wit

Afmetingen
151 x 170 mm (sokkel 151 x 100mm)

75,0090,00

Scroll naar boven